Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

 «Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. στα Μελίσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα Μελίσσια, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινότητας, Σκιάθου και Μπακογιάννη, θα μπορέσουν οι δημότες Μελισσίων- Πεντέλης να συναντήσουν τα στελέχη της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» της Ε.Σ.Α.μεΑ., τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 10 π.μ. – 12 μ.μ.

Η Υπηρεσία θα βρίσκεται στον ανωτέρω χώρο κάθε τρίτη Δευτέρα, έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2019.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ε.Σ.Α.μεΑ. και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η Ε.Σ.Α.μεΑ. λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες,  οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις  της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους Φορείς της Α/ βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ