Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γ. Σταμούλη

0

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με Δημάρχους της Αττικής,  υποδέχθηκε ο ίδιος στα γραφεία της Περιφέρειας τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γ. Σταμούλη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Διευθύντρια Αναπτυξιακού προγραμματισμού, έργων και υποδομών Ε. Βελγάκη και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο Δήμο ο οποίος έχει πληγεί αρκετές
φορές από έκτακτα καιρικά φαινόμενα όπως πλημμύρες και φωτιές, η συζήτηση εστιάστηκε στην ανάγκη υλοποίησης έργων αποκατάστασης ιδιαίτερα στην πολύπαθη Κινέτα.

Ο κ. Σταμούλης εστίασε στη σημασία να ολοκληρωθούν όσο πιο άμεσα γίνεται οι εργασίες
αποκατάστασης του οδικού δικτύου που έχει σοβαρές ζημιές λόγων των πλημμυρών, καθαρισμού των ρεμάτων, απομάκρυνσης των φθαρτών υλικών που είναι συγκεντρωμένα σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ επισήμανε ότι η περιοχή έχει ανάγκη και από ένα κολυμβητήριο.

Ο κ. Πατούλης διαμήνυσε στο Δήμαρχο Μεγαρέων πως όσες περιοχές έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές είναι σε απόλυτη προτεραιότητα ως προς την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν και υπογράμμισε πως στην Περιφέρεια ήδη έχουν εγκριθεί πιστώσεις για έργα οδοποιίας και καθαρισμού ρεμάτων στο Δήμο Μεγαρέων.

«Εστιάζουμε στην ταχεία αποκατάσταση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι φυσικές
καταστροφές σε Δήμους όπως ο δικός σας και δεν θα αφήσουμε ούτε μέρα να χαθεί» τόνισε
και πρόσθεσε: «Θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας με στόχο να διορθώσουμε παθογένειες,
να θωρακίσουμε καλύτερα την περιοχή και τους πολίτες αλλά και να την επαναφέρουμε στην κανονικότητα».

Επιπρόσθετα αναγνωρίζοντας την έλλειψη αθλητικών υποδομών στα Μέγαρα, επισήμανε πως η Περιφέρεια θα συμβάλει όσο της επιτρέπει ο προϋπολογισμός της, με στόχο να καλυφθεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.