Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Η ρομαντική ταινία «Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη ρομαντική ταινία «Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου» και για 2η εβδομάδα, τον σκανταλιάρη, αλλά αξιαγάπητο «Πίτερ Ράμπιτ» (μεταγλωττισμένο), από την Πέμπτη του Πάσχα 12 Απριλίου, έως και την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018.

Όσον αφορά την μεταγλωττισμένη ταινία Πίτερ Ράμπιτ βασίζεται στους χαρακτήρες και τις ιστορίες του «Peter Rabbit» της Beatrix Potter. Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912, οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Η ταινία αυτή θα προβάλλεται στις 6.00 μ.μ.

Η ταινία «Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου» θα προβάλλεται στις 7.30 μ.μ. και στις 9.15 μ.μ.

Η υπόθεση της ταινίας αυτής έχει ως εξής:

Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει; Μια μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα.

Η γενική είσοδος είναι 7 Ευρώ ενώ κάθε Τετάρτη, τα δυο εισιτήρια θα διατίθενται στην τιμή του ενός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ