Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Ποδαρικό» για τη νέα δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και μηνύματα για την νέα χρονιά, αλλά και για τη νέα δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης», η οποία γέμισε από πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους το ξεκίνημα για την νέα δημοτική Αρχή.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε η καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης.

Στο πρωτοχρονιάτικο του μήνυμα, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε: «Κάθε νέα χρονιά φέρνει πολλά όνειρα, ελπίδες και σχέδια. Εύχομαι σε κάθε έναν δημότη, το 2024 να καταφέρει να πετύχει όσα περισσότερα επιθυμεί. Ως νέα δημοτική Αρχή, δέσμευσή μας είναι να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να βελτιώσουμε αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών. Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και χαμόγελο για όλους!».

 

 

 

 

 

 

Ποιοι παρευρέθηκαν στην τελετή

Παρόντες στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της νέας δημοτικής Αρχής Μαρία Αθανασοπούλου, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Νίκος Γιαννόπουλος, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Πέτρος Μαριδάκης, Γιάννης Μέγας, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Μπελεχρής, Παναγιώτης Μπόλλας, Γιώργος Στιβαχτής και Κώστας Σωτηρίου, εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η πρώην αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρία Μουρατίδου, ο πρώην κοινοτάρχης Λυκόβρυσης, Λευτέρης Κωνστναντινόδης, ο πρώην πρόεδρος ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, η πρώην υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Πεύκης, Ειρήνη Μαυροπούλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καθώς και πολλοί δημότες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ