Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Καθαρισμός του Δάσους Μορέλλα από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    • Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι καθαρισμοί στα δάση Κασδαγλή και Αργυρή

    Την Τρίτη 9 Απριλίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός του Δάσους Μορέλλα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά επίσημα την 1η Μαΐου.

    Η δράση εντάσσεται σε έναν συνολικό σχεδιασμό πρόληψης και προστασίας των φυσικών περιοχών του Δήμου. Στο επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι καθαρισμοί και στα δάση Κασδαγλή και Αργυρή, ώστε ο Δήμος να είναι πλήρως προετοιμασμένος και θωρακισμένος έναντι κινδύνων πυρκαγιάς.

    Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Η προστασία του φυσικού μας πλούτου αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Με σχέδιο, συνέπεια και έγκαιρη δράση, διασφαλίζουμε ότι ο Δήμος μας θα είναι πανέτοιμος για την αντιπυρική περίοδο. Ευχαριστώ θερμά τις Υπηρεσίες μας και όλους όσοι συμβάλλουν καθημερινά στην προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής.»

    Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Γιαννόπουλος: «Ξεκινήσαμε δυναμικά από το Δάσος Μορέλα και συνεχίζουμε μεθοδικά σε όλες τις κρίσιμες περιοχές πρασίνου του Δήμου μας. Οι καθαρισμοί αυτοί δεν είναι μόνο υποχρέωση – είναι πράξη ευθύνης και αγάπης προς το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία.»

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ