Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στο επίκεντρο της συζήτησης μαθητών του 2ου Δημοτικού Πεύκης με τον Δήμαρχο

0

Μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Πεύκης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησε μαζί τους για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Μαυρίδης ενημέρωσε τους μαθητές για τις πολιτικές που υλοποιεί ο Δήμος σχετικά με την ανακύκλωση και γενικότερα για το περιβάλλον, απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσαν και τους έδωσε μια πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων που περιείχε ενημερωτικό υλικό για αυτά τα θέματα.

Ο Δήμαρχος μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε: «Έχω ξαναπεί ότι οι καλύτερες μου στιγμές ως Δήμαρχος είναι αυτές που περνάω με τα παιδιά της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο μαθητές του 2ου Δημοτικού Πεύκης. Τους παρουσίασα τις προσπάθειες που κάνουμε ως Δήμος να ενισχύσουμε την ανακύκλωση με νέα ρεύματα, προσπάθειες που αγκαλιάζουν πρώτοι οι νέοι και οι νέες του Δήμου μας και κυρίως οι μαθητές και οι μαθήτριες. Είχα επίσης τη χαρά να απαντήσω τις ερωτήσεις τους και να καταγράψω τις ιδέες τους γιατί σε αυτά τα παιδιά ανήκει το μέλλον».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.