Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Δωρεά 2.000 μασκών από το Εργαστήριο Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας Ήρων στον Δήμο Ζωγράφου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δωρεά δύο χιλιάδων (2.000) μασκών προς τον Δήμο Ζωγράφου προχώρησε το Εργαστήριο Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας Ήρων, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Δήμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρόκειται για 1500 παιδικές μάσκες και 500 μάσκες ενηλίκων, τις οποίες παρέλαβε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας το πρωί της Πέμπτης.
Ο κ. Θώδας ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων, Αθανάσιο Δαβαλά για την προσφορά και για την έμπρακτη υποστήριξη στην προσπάθεια του Δήμου Ζωγράφου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
«Πράξεις όπως αυτή, επιβεβαιώνουν την ευαισθησία των συμπολιτών μας και καταδεικνύουν την αξία της αλληλεγγύης, ιδιαίτερα σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπως ο COVID-19», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.
«Αυτό που κάναμε σαν Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και RadioZografou.Gr είναι ασήμαντο. Αν όμως όλοι στην πόλη μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία αυτό τότε θα είναι κάτι σημαντικό», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Δαβαλάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ