“Χειροπέδες” σε μέλη συμμορίας για επιθέσεις σε ανηλίκους στην Αργυρούπολη

0

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών και ένας 16χρονος Έλληνας, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε 2 ανήλικους στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, ληστείες και απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία. Επιπλέον, ο 16χρονος αλλοδαπός κατηγορείται και για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση τυγχάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου, ομάδα 30 περίπου ατόμων, επιτέθηκε απρόκλητα, αρχικά σε έναν ανήλικο τον οποίο και τραυμάτισαν, ενώ του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε ακόμη έναν ανήλικο, στο οποίο πάλι χρησιμοποίησαν βία εις βάρος του και μάλιστα με αιχμηρό αντικείμενο αφαιρώντας του πάλι το κινητό.

Από ενδελεχή έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις προαναφερόμενες επιθέσεις, οι ανωτέρω 3 ανήλικοι και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της συμμορίας συνεχίζεται.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.