Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026
16.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

    Χαρδαλιάς: Αυστηρότερα μέτρα σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Μάνδρα – Ποια είναι

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Αυστηρότερα μέτρα σε τρεις περιοχές της Δυτικής Αττικής  ανακοίνωσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Νίκος Χαρδαλιάς.

    Επί της ουσίας ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αυστηρότερο lockdown σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Μάνδρα Αττικής.

    Τα νέα, αυστηρότερα μέτρα αφορούν σε:

    -Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 5:00, εξαιρούνται μόνο οι εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να μετακινούνται μόνο από και προς την εργασία τους με αποκλειστική άδεια του εργοδότη.

    -Κλείνουν τα καταστήματα, σταματά και το click away. Κλείνουν κομμωτήρια, καταστήματα περιποίησης νυχιών, βιβλιοπωλεία.

    -Σταματούν όλες οι λειτουργίες εκτός από τις κηδείες και μόνο σε στενό οικογενειακό κύκλο που δεν θα ξεπερνά τα 10 άτομα. Αναστέλλεται και η ελεύθερη πρόσβαση για ατομική προσευχή.

    -Μαζικοί έλεγχοι με rapid test στον πληθυσμό.

    -Μοριακός έλεγχος κάθε πέντε ημέρες σε εργαζομένους στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

    -Διανομή μασκών με μέριμνα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    -Απομόνωση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που δεν χρειάζονται νοσηλεία, σε ειδικούς χώρους και δομές που έχουν εξασφαλιστεί.

    Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί και θα διαρκέσουν για επτά ημέρες.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ