Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2026
12.4 C
Athens
Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2026

    8 μεγάλες κούτες με σχολικά είδη συγκέντρωσε ο Δήμος Διονύσου για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19/9, παρά την κακοκαιρία, η δράση συλλογής σχολικών ειδών για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, σε συνεργασία με το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και με σύνθημα «Μαζεύουμε Σχολικά, γιατί… Το Παιδί Πάνω Από Όλους».

    Χάρη στην αθρόα προσέλευση δεκάδων πολιτών, τοπικών καταστημάτων αλλά και συλλόγων, ο Δήμος Διονύσου συγκέντρωσε 8 μεγάλες κούτες με σχολικά είδη, τα οποία θα παραλάβουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου και στη συνέχεια θα τα διανείμουν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

    Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος κι αυτός από την πλευρά του προσέφερε μία σχολική τσάντα με διάφορα είδη, ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν και προσέφεραν σχολικά είδη για τα παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη, καθώς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που στέκεται πάντα δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ