Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ήταν στη Γλυφάδα «κόκκινη» [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Γλυφάδα «στα κόκκινα» έζησε την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, χαρίζοντας άφθονο κέφι και μοναδικές στιγμές χαράς.

Αη Βασίληδες γέμισαν την πόλη και συμμετείχαν σε έναν συναρπαστικό αγώνα δρόμου. Το Christmas Run άνοιξε, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, τις εκδηλώσεις της Κόκκινης Νύχτας, με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου να δίνει το σύνθημα της εκκίνησης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, πρώην μπασκετμπολίστα Περικλή Δορκοφίκη.

Γρήγορα η πόλη μετατράπηκε σε μια απέραντη γιορτή, που κράτησε ως τα μεσάνυχτα. Το τρενάκι του Δήμου, άμαξες με άλογα, τυμπανιστές, γιγάντιες μασκότ που φωτογραφίζονταν με μικρούς και μεγάλους, κόκκινα μπαλόνια παντού, σόου με νέον, χάπενινγκς με κεράσματα και παραστάσεις δρόμου από τις επιχειρήσεις της πόλης, τραγούδια από τα μεγάφωνα που ακούγονταν παντού, έδωσαν έναν τόνο μαγικό.

Στις 7 το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας με τον μαέστρο Νίκο Καμπιώτη άνοιξε το μουσικό πρόγραμμα με κάλαντα. Ακολούθησε η 16χρονη Γλυφαδιώτισσα Βαρβάρα Αργυρού, που διακρίθηκε στο Final4 του Ant1, ενώ στη συνέχεια το συγκρότημα Sixteen Strings έκανε τους πάντες να χορέψουν σε ρυθμούς Μπλουζ Ροκ. Το κέφι απογειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, όταν ο Χρήστος Δάντης ξεσήκωσε το κοινό, που τραγούδησε «Χριστούγεννα για πάντα» στη Γλυφάδα!

Μετά την «Κόκκινη Νύχτα», η «Κόκκινη Κυριακή», με παρέλαση Αη Βασίληδων και γιγαντομασκότ στην Άνω Γλυφάδα. Η Χρυσανθεμίς ενθουσίασε με τα τραγούδια της και το κέφι κορυφώθηκε με τη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη, που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό πρόγραμμα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ