Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Η Γλυφάδα γίνεται η… Βαρκελώνη της Ελλάδας!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλες προσδοκίες έχει δημιουργήσει η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας.

«Ο δρόμος που θα ευχόσουν να μην τελειώνει ποτέ»: Έτσι έχουν χαρακτηρίσει την περίφημη Las Ramblas, τον πεζόδρομο που καταλήγει στο παραλιακό μέτωπο της Βαρκελώνης.

“Εκεί ψηλά βάζουμε τον πήχη για το νέο μεγάλο έργο στη Γλυφάδα μας, στη Λαμπράκη:
Ένας πανέμορφος πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τους αντίστοιχους των παραθαλάσσιων πόλεων της Μεσογείου”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Η ανακατασκευή έχει ήδη ξεκινήσει και έχει ως εξής: Νέες θέσεις στάθμευσης περιμετρικά της νησίδας, που θα «αδειάσει» στο κέντρο από αυτοκίνητα, θα ανακαινιστεί πλήρως, θα αποκτήσει νέο φωτισμό, σύγχρονα καθιστικά, περισσότερα δέντρα, κυβόλιθους, ποιοτικά υλικά.

Ένας πρότυπος πεζόδρομος θα ξεκινά από την πλατεία Χαρίτων και θα φτάνει μέχρι την παραλιακή. Σημειωτέον ο αριθμός για θέσεις στάθμευσης θα μείνει ίδιος, καθώς θα μεταφερθούν εξωτερικά της νησίδας.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑΚΟΥ

    6 Αυγούστου 2020 at 2:32 μμ

    Τέλειο και μπράβο. Αλλά πρέπει να τελειώσει το πάρκο στην Παπανδρέου απέναντι από την Ευδαπ Γλυφάδας. Δεν ξέρω γιατί σταμάτησαν και συνεχίζει να είναι τουαλέτα σκύλων. Για να αναπνέουμε καθαρό αέρα όλο τον χρόνο; Ήθελα να ήξερα αυτοί οι “φιλόζωοι” δεν σιχαίνονται; Και εγώ φιλόζωη είμαι και πάρα πολύ μάλιστα. Και το πάρκο που έχει το συντριβάνι τσάμπα τα ταμπελακια που έβαλαν. Αυτή η τουαλέτα σκύλων είναι πολυτελείας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ