Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση πολιτών στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Γαλατσίου

0

Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση πολιτών στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Γαλατσίου τις επόμενες μέρες λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Δήμος Γαλατσίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/163/20-09-2020 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΩΩΔΩ46ΜΤΛ6-2ΞΧ), με θέμα  «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού» και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των Κ.Ε.Π. για το χρονικό διάστημα από 21-09-2020 έως και 4-10-2020, έχοντας πάντα υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών , ανακοινώνει τα εξής:

  • Η εξυπηρέτηση του κοινού από τα Κ.Ε.Π. Δήμου Γαλατσίου (στην οδό Τραλλέων και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου), από σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020, θα γίνεται ΜΟΝΟ με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, όπως προβλέπεται και στην εγκύκλιο.
  • Η είσοδος του κοινού στα Κ.Ε.Π. επιτρέπεται υποχρεωτικά μόνο με τη χρήση μάσκας. Παρακαλούνται λοιπόν οι πολίτες που προσέρχονται να φέρουν μαζί τους και να χρησιμοποιούν σωστά την προστατευτική μάσκα (η οποία να καλύπτει τη μύτη και το στόμα).

Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά τους πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή μέσω email με τα Κ.Ε.Π. :

Κ.Ε.Π Τραλλέων : τηλ. 210-2910539 και [email protected]

Κ.Ε.Π. Ελευθερίου Βενιζέλου: τηλ. 210-2132490 και [email protected]

Με προτεραιότητα, για τη ζωή όλων, την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Οι στιγμές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ και απαιτείται η συνεργασία όλων και ο σεβασμός στους κανόνες ατομικής και δημόσιας υγιεινής.”

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.