Δευτέρα, 23 Μαρτίου, 2026
13.9 C
Athens
Δευτέρα, 23 Μαρτίου, 2026

    Σινεμά και αλληλεγγύη στον Δήμο Βύρωνα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνεχίζεται ο κύκλος προβολών με μια εμβληματική ταινία και συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικές δομές

    Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά, ο Δήμος Βύρωνα συνεχίζει τις Κινηματογραφικές Βραδιές της περιόδου 2025-2026, παρουσιάζοντας μια ακόμη ξεχωριστή προβολή στο πλαίσιο του αφιερώματος «Νότες ωραίες, παράφορες – Εικόνες ελπίδας σε δίσεκτους καιρούς».

    Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2026 στις 20:00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ταινία «Οι ατσίδες με τα μπλε», ένα εμβληματικό έργο του Τζον Λάντις, με τους Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η υπόθεση εστιάζει σε δύο φίλους που επανενώνουν το συγκρότημά τους, επιδιώκοντας να συγκεντρώσουν χρήματα για να διασώσουν το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσαν.

    Η προβολή θα φιλοξενηθεί στον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», επί των οδών Νέας Ελβετίας 34 και Σεβαστείας, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες.

    Μετά το τέλος της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον συνθέτη Πλάτωνα Ανδριτσάκη, προσφέροντας μια επιπλέον πολιτιστική διάσταση στην εκδήλωση.

    Παράλληλα, ο Δήμος καλεί τους πολίτες να συμβάλουν σε μια δράση αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της πόλης, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το πρόγραμμα συσσιτίου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ