Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026
10.2 C
Athens
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

    “Η Βασιλοπούλα Ροδογάλη και ο Χρουσαητός Άτυς” μάγεψαν τα παιδιά στον Βύρωνα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μια ακόμα όμορφη παιδική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε την Κυριακή 2/10 στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

    Το λαϊκό παραμύθι “Η Βασιλοπούλα Ροδογάλη και ο Χρουσαητός Άτυς” ήταν διασκευασμένο με μοναδικό τρόπο από το συγγραφικό δίδυμο της θεατρικής ομάδας Τικ Τακ Ντο. Η παράσταση βραβεύτηκε στο 29th Subotica International Children’s Theater Festival με βραβείο ερμηνείας και χρήση μάσκας μεταξύ 14 παραστάσεων από όλο τον κόσμο.

     

     

    Όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κόσμου, ήταν μια θεατρική παράσταση που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Την παράσταση παρακολούθησαν και ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Μιχάλης Καραγιάννης και Θέμης Τέγος.

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ