Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

«Ο Θοδωρής του ’21» έρχεται στη Βούλα στις 12 Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζοντας τις δράσεις εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ο Θοδωρής του ’21».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Καραμανλή 18 στη Βούλα (Πλησίον Δημαρχείου).

Η εκδήλψση, την οποία έχει δημιουργήσει η Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς», περιλαμβάνει αφηγηματικά αποσπάσματα με κέντρο τη ζωή και τη δράση του Γέρου του Μοριά, καθώς και γνήσια δημοτικά τραγούδια της εποχής της Επανάσταση του ‘21.

Ερμηνεύουν η Σταυρούλα Δαλιάνη και ο Γιώργος Ντόβολος, και συμμετέχουν το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής «Γεωργίου Δαλιάνη», η χορωδία «Εν Ωδαίς» και το χορευτικό τμήμα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευρυάλη» Βούλας. Στην απαγγελία των εμβληματικών κειμένων θα είναι ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός Κωνσταντίνος Μάνος.

Η παράσταση θα διεξαχθεί υπό το καθεστώς covid free και θα τηρηθούν αυστηρώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ διεξάγεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ) με την χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ