Την αποθέωση από τους θεατές που πλημμύρισαν το Αίθριο θέατρο γνώρισε ο Γιάννης Πλούταρχος

0

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης χάρισε μία μοναδική μουσική βραδιά στους φίλους του στο Μαρούσι εισπράττοντας την αγάπη τους. Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας ευχαρίστησε επί σκηνής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, για τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.
Σε έναν συναυλιακό χώρο όπου γίνονταν το αδιαχώρητο, οι θεατές μοιράστηκαν με τον Γιάννη Πλούταρχο αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη αλλά και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, μεγάλες λαϊκές επιτυχίες από αγαπημένους ερμηνευτές και στιχουργούς

Μετρώντας ήδη 20 δισκογραφικά χρόνια, ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, έχει κερδίσει το κοινό του με τη δύναμη της ερμηνείας του και την ξεχωριστή φωνή του, κάτι το οποίο απέδειξε και στην εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.
Επί σκηνής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Απόψε το Μαρούσι απέδειξε την αγάπη του στον Γιάννη Πλούταρχο. Μας χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά, του ανταποδώσαμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του. Απογείωσε το Φεστιβάλ μας, συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά μέχρι τέλος Ιουλίου».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.