Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πέρασαν από τεστ τα μηχανήματα καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου η πόλη να αποκτήσει αξιόπιστες λύσεις, με εγγύηση καλής και μακράς λειτουργίας και πάντα οικονομικές, με σκοπό την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του και αναζήτησης νέων τεχνικών

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επίδειξη καθαριστικού μηχανήματος στην πλατεία Ηρώων και επί της οδού Δήμητρας. Ομοίως έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές και για άλλα τεχνικά θέματα όπως ταχεία αποκατάσταση οδοστρώματος, επισκευές που απαιτούν ανυψωτικά και καλαθοφόρα, καθαρισμό κτιρίων κ.α.

dav

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιούμε δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, για να διατηρούμε το Μαρούσι καθαρό και ασφαλές και πάντα με οικονομικά επωφελείς όρους. Παράλληλα παρέχουμε νέα περισσότερο εγγυημένα μέσα στους εργαζόμενους του Δήμου μας προασπίζοντας τις συνθήκες εργασίας τους και εναρμονιζόμαστε με τις ευρωπαϊκές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ