Αμαρουσίου
Οι πρώτες εικόνες από το αναβαθμισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου

Για τις εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητήριου Αμαρουσίου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022.
Τόσο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, παρουσία στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσίασαν στον Δήμαρχο την πρόοδο του έργου που αφορά στην Ενεργειακή & Ηλεκτρομηχανολογική Αναβάθμιση, Ανακαίνιση Αποδυτηρίων & WC και Ανακαίνιση των εξωτερικών υποδομών.
Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και μετά το πέρας της ενημέρωσης δήλωσε: «Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου αποτελεί πλέον ένα χώρο “πρότυπο ευεξίας” για όλες τις ηλικίες, στα Βόρεια Προάστια. Τα χιλιάδες μέλη του απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν – και το κάνουν ήδη με επιτυχία – στα υδάτινα αθλήματα. Τέλος η εξοικονόμηση ενέργειας & λειτουργικού κόστους που καταφέραμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φτάνει το 50% με παράλληλη μείωση στο ίδιο ποσοστό της εκπομπής ρύπων.
Είμαστε περήφανοι για τα έργα μας σε όλους τους τομείς και πολύ ικανοποιημένοι που και οι αθλητικές μας υποδομές – μέρος του συνολικού προγράμματος – κάθε μέρα που περνά, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του Αμαρουσίου».
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν