Μαρούσι: Στα Ηπειρώτικα ο Θ. Αμπατζόγλου – Διαβούλευση με τους πολίτες

0

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου βρέθηκε στις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου του Δήμου στην περιοχή των Ηπειρώτικων και συναντήθηκε με τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος» και κατοίκους της περιοχής.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους. Παρόντες κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στα Ηπειρώτικα ήταν οι Κωνσταντίνος Μπίκας (Γραμματέας Συλλόγου) και Νικόλαος Τζάλλας (Ταμίας Συλλόγου) και​ οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Δνσεων των τεχνικών έργων και της καθαριότητας.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος»  και τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής (πεζοδρόμια, αναπλάσεις πλατειών κ.α.), καθώς και για την πρόοδο της εξυπηρέτησης των αιτημάτων που είχαν επικαιροποιηθεί κατά την τελευταία συνάντηση στα τέλη Ιουνίου 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του δήλωσε: «Τα Ηπειρώτικα είναι από εκείνες τις περιοχές του Αμαρουσίου που αντιμετωπίζουν ζητήματα σε αρκετά επίπεδα. Όσο αφορά τα πολεοδομικά, όπως όλοι γνωρίζουν, προχωρούμε γοργά ξεπερνώντας αγκυλώσεις πολλών χρόνων. Σε συνέχεια των διαδοχικών συναντήσεων που είχα με το σύλλογο και κατοίκους της περιοχής, δεσμεύτηκα για συγκεκριμένα ζητήματα και σήμερα βλέπουμε πως υλοποιούνται όπως εκτεταμένοι καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων, πλατειών, παιδικών χαρών κ.α. Μεγαλύτερα έργα όπως ανακαίνιση στεγάστρων Δημοτικής Συγκοινωνίας, ανακαίνιση αθλητικών χώρων έχουν ενταχθεί είτε σε ειδικά προγράμματα όπως το “Φιλόδημος” είτε στο τεχνικό μας πρόγραμμα και βρίσκονται σε εξέλιξη. Το σημερινό μας μήνυμα είναι πως είμαστε δίπλα στις γειτονιές δίπλα στους πολίτες και αντιμετωπίζουμε από κοινού όλα τα προβλήματά τους».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.