Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Σε εξέλιξη έργα διανοίξεων οδών στην περιοχή του Κάτω Σωρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε περιοχή του Κάτω Σωρού κατά την εκκίνηση του έργου που αφορά σε διανοίξεις οδών στο πλαίσιο εκτέλεσης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2022.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις ιδιαιτερότητες του έργου καθώς και για την πολυπλοκότητα, δεδομένων των εδαφολογικών δεδομένων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Δήμαρχος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ταχύτητα υλοποίησης του έργου που ήρθε ως φυσική συνέχεια της ένταξης στο σχέδιο πόλης.

 

 

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίσκεψής του δήλωσε: «Περιοχές ξεχασμένες για δεκαετίες αποκτούν αξία. Καινούργιοι δρόμοι δημιουργούνται, κοινόχρηστοι χώροι διαμορφώνονται και πλατείες κατασκευάζονται. Το έργο διανοίξεων οδών που αφορά σε πρώτη φάση κυρίως τον Κάτω Σωρό αλλά και το Στούντιο Α, θα αναβαθμίσει τη ζωή και τις περιουσίες των Μαρουσιωτών. Συνεχίζουμε μεταμορφώνοντας κάθε μέρα την πόλη που αγαπούμε σε μία πόλη με γειτονιές των ίσων ταχυτήτων».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ