Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2025 στην Αλεξανδρούπολη συμμετέχει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, με ενεργή παρουσία στις εργασίες του Συνεδρίου, συμμετέχει και στις συζητήσεις για τη διαμόρφωση των κεντρικών θέσεων και του Ψηφίσματος της ΚΕΔΕ, που θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη δράσεων και διεκδικήσεων της Αυτοδιοίκησης για το 2026.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετήσιο συνέδριο ΚΕΔΕ 2025 – Άνοιξαν οι εργασίες στην Αλεξανδρούπολη – Δείτε το πρόγραμμα – LIVE
Όπως τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου:
«Η φωνή των Δήμων πρέπει να είναι δυνατή, ενωμένη και τεκμηριωμένη, ώστε να διασφαλίζουμε τους απαραίτητους πόρους, τις αρμοδιότητες και τα εργαλεία για ισχυρούς και βιώσιμους Δήμους, προς όφελος των πολιτών».
Στο Συνέδριο συμμετέχουν επίσης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Αμαρουσίου, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Γιάννης Νικολαράκος και η Γ. Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα.
Παρέμβαση Θ. Αμπατζόγλου στην ΚΕΔΕ
Παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο ΔΣ της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη pic.twitter.com/JSLtkVWjWk
— Δήμος Αμαρουσίου (@dimosamarousiou) November 6, 2025
Μείνετε συντονισμένοι για συνεχή ενημέρωση αποκλειστικά στο www.xtypos.gr.