Αμαρουσίου
Η παιδική παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» κάνει στάση στο Μαρούσι
O Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ως υποστηρικτής της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο αμφιθέατρο της ΟΤΕ Academy (Πέλικα & Σπάρτης 1, στο Ψαλίδι Αμαρουσίου).
Εκεί, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον δημοφιλή καλλιτέχνη Χάρη Ρώμα και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, να πρωταγωνιστούν επί σκηνής, αποδίδοντας ένα έργο βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ιουλίου Βερν, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές νέων ανθρώπων.
Τη μαγευτική παράσταση θα παρακολουθήσουν τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στις 09:30 και στις 11:30, στον ίδιο χώρο, μαθητές της Στ’ Τάξης Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου, βιώνοντας ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γνωριμίας με όλο τον κόσμο.
Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου6 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12