Ενωμένο Μαρούσι: Διαδικτυακή συζήτηση για την πανδημία Covid-19 και το εμβόλιο

0

Διαδικτυακή συζήτηση – εκδήλωση για την πανδημία και το εμβόλιο διοργανώνει η δημοτική παράταξη Αμαρουσίου “Ενωμένο Μαρούσι”.

“Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το εμβόλιο; Τι λένε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το Μαρούσι και τον βόρειο τομέα; Που και πως θα γίνουν τα εμβολιαστικά κέντρα; Τι συμβαίνει με τα νοσοκομεία και τα σχολεία της περιοχής μας; Τι αλλάζει στην οικονομία, την εργασία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό; Ερωτήματα που απασχολούν όλους σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.”

Η δημοτική παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι μετά τις προτάσεις που κατέθεσε για την αντιμετώπιση αλλά και την άμβλυνση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της διοργανώνοντας μία ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Την πανδημία, το εμβόλιο και την επόμενη μέρα».

Παρεμβαίνουν οι:

  • Γιώργος Καραμέρος (Δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος, τ. αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών)
  • Δημήτρης Κούβελας (Καθηγητής φαρμακολογίας ΑΠΘ)
  • Ηλίας Γιαννακάκος (Ιατρός, δημοτικός σύμβουλος)
  • Βασίλης Μπούρας (Σύμβουλος Επιχειρήσεων, δημοτικός συμβουλος, γ.γ ανώτατης συνομοσπονδίας γονέων, μαθητών Ελλάδας)
  • Μιχάλης Χατζηαρσενίου (Δικηγόρος)
  • Έφη Νιχωρίτη (Ηθοποιός, σκηνοθέτης)
  • και άλλοι ειδικοί επί των θεμάτων

Θα απαντηθούν από τον κ. Κούβελα όλα τα ερωτήματα σχετικά με το εμβόλιο και θα κατατεθούν προτάσεις για όλα τα ανοικτά ζητήματα (Υγεία, Παιδεία, Οικονομία, Εργασιακά, Πολιτισμός, Αθλητισμός, τοπική αυτοδιοίκηση).

Μπορείτε να παρακολουθείστε την εκδήλωση LIVE και υποβάλλετε τα ερωτήματά σας στη σελίδα της παράταξης στο facebook  στο facebook  #Ενωμένο Μαρούσι την Τρίτη 1/12 και ώρα 20:00.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.