Διανομή Ξηράς Τροφής για τα Αδέσποτα Ζώα από τον Δήμο Αιγάλεω

0

Ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, με γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα αλλά και λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση της πανδημίας covid_19, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για την τύχη τους, ακόμη μια φορά, προμηθεύτηκε ξηρά τροφή.

Οι εθελοντές φιλόζωοι που σιτίζουν αδέσποτα ζώα, επώνυμα, οργανωμένα και βάσει προγράμματος, όπως ορίζουν οι περιστάσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία πρασίνου στο τηλέφωνο 210-5312731 κ. Τζανή Νικόλαο και κα Κραβαριώτου Χρυσάνθη σε εργάσιμες ημέρες και ώρες 07.30 -13.30 για να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 11/05/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα δηλώσουν τα κάτωθι :

  • Αριθμό ζώων που σιτίζουν
  • Οδό – περιοχή των ζώων
  • Είδος ζώου (π.χ. σκυλιά ή γατιά)
  • Με την παραλαβή θα υπογράφεται Υπεύθυνη Δήλωση ότι τα ζώα είναι αδέσποτα.

Ο Δήμος Αιγάλεω, θα διανέμει την τροφή μόνο την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα 9.30 -12.30, αυστηρά βάσει λίστας εθελοντών.

Η διανομή που είναι προγραμματισμένη για την 15/05/2021 (Σάββατο), θα γίνει με μέτρα πρόληψης και προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, από την αρμόδια υπηρεσία της Δ/νσης Πρασίνου που στεγάζεται εντός του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο).

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.