Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έναρξη του Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών ξεκίνησε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, που διεξάγεται σε συνδιοργάνωση του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου και της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τους αγώνες που θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024.

Η τελετή έναρξης έλαβε χώρα την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω. Λάμπρος Σκλαβούνος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέας Γενιάς & Δια βίου Μάθησης. Θωμαΐς Γεωργούλη, η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, η Πρόεδρος των ΚΔΑΠ. Χρύσα Κοπιτσή, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σάμιος και ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Ανδρέας Δούμας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος  και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω, Βιργινία Γεωργοπάνου, ενώ στα παιδιά μίλησε για την αναγκαιότητα αποφυγής της βίας στους αθλητικούς χώρους αλλά και γενικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χάρης Κοπιτσής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ