Αθηναίων
Άγριο έγκλημα στην Αθήνα: 28χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του
Σοκάρει η είδηση που έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας για έναν 28χρονο που φέρεται να μαχαίρωσε και να σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας 28χρονος ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για την αποτρόπαια πράξη του που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας πριν να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημά του.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, έφερε τραύματα από μαχαίρι.
Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο 28χρονος (ελληνικής υπηκοότητας) δράστης που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12