Άγίου Δημητρίου
Συνεχίζονται οι εκτεταμένοι καθαρισμοί στην παραρεμάτια περιοχή της Πικροδάφνης
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συνεχίζει τις εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στην παραρεμάτια περιοχή της Πικροδάφνης.
Μικτά κλιμάκια του τμήματος πρασίνου και του Μικρού Συνεργείου, εστιάζουν τις παρεμβάσεις τους σε σημεία όπου έχει εντοπιστεί έντονο πρόβλημα με υψηλή βλάστηση και ξερόχορτα. Οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της περιοχής.
Πρόσφατα, ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, επισκέφθηκε το σημείο των καθαρισμών στο ύψος της οδού Όθωνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας, Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, Γιώργο Ταμπακόπουλο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους των συνεργείων του Δήμου. Ο καθαρισμός στο συγκεκριμένο τμήμα έχει ξεκινήσει από την Όθωνος θα συνεχιστεί μέχρι και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έχει ζητήσει με σχετικό έγγραφό του από την Περιφέρεια Αττικής η οποία έχει και τη σχετική αρμοδιότητα να προβεί σε καθαρισμό και στην κοίτη του ρέματος. Σύμφωνα με τον τρέχοντα σχεδιασμό, οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς, καλύπτοντας σταδιακά ολόκληρη την παραρεμάτια ζώνη.
Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους του τμήματος Πρασίνου και του Μικρού Συνεργείου για το ζήλο και την εργατικότητα τους.
Ειδικότερα ο κ. Μαμαλάκης επισήμανε: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τον καθαρισμό της παραρεμάτιας περιοχής της Πικροδάφνης. Η προστασία του περιβάλλοντος και η προσβασιμότητα αποτελούν προτεραιότητα μας. Η συμβολή των εργαζομένων του τμήματος πρασίνου και του Μικρού Συνεργείου είναι καθοριστική και τους ευχαριστώ θερμά. Με το συντονισμό του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Ταμπακόπουλου συνεχίζουμε απρόσκοπτα τις προσπάθειές μας για έναν καθαρό και πράσινο περιβάλλον».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων8 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ