Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση της παράταξης του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών έγινε η εκδήλωση – κοπή πίτας 2018 της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» στο συνεδριακό κέντρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο όχι μόνο στο αμφιθέατρο αλλά και στο φουαγιέ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή ολιγόλεπτου βίντεο με την οπτική παρουσίαση των «τίτλων» του έργου της Δημοτικής αρχής. Στη συνέχεια η συντονίστρια της εκδήλωσης Μαργ. Δημητρίου, μαζί με τους Δ. Βαλασιάδη και Βασ. Τραυλό (μέλη γραμματείας της «Νίκης Πολιτών»), κάλεσε στο βήμα το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και έκανε απολογισμό των έργων και δράσεων της Δημοτικής αρχής από τον Σεπτέμβριο 2014 μέχρι σήμερα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή όλων των Δημάρχων, τους οποίους ανέφερε ονομαστικά από τη μεταπολίτευση και μετά, στα μέλη και στελέχη της Κίνησης για την ανιδιοτέλεια και την καθημερινή δουλειά στον τομέα ευθύνης τους όπως και στους εργαζόμενους σε όλους τους τομείς δράσης του Δήμου και των Νομικών Προσώπων.
Ο Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στα 20 χρόνια παρουσίας και δράσης της «Νίκης Πολιτών» στην Αγία Παρασκευή τονίζοντας: «Στο DNA μας όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η εξουσία, δεν ήταν οι καρέκλες, δεν ήταν οι προσωπικές φιλοδοξίες. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο αυτή η παράταξη δεν θα είχε αντέξει, δεν θα είχε δώσει με τέτοια συνέπεια τόσους πολλούς αγώνες, δεν θα είχε δημιουργήσει τόσες πολλές προτάσεις, δεν θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα και να δημιουργήσει αυτήν την πολυσυλλεκτική συσπείρωση, εκτός κομματικών ορίων, με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες με πλατιά κοινωνικά ερείσματα, για τόσα πολλά χρόνια» και υπογραμμίζοντας: «Ο σημερινός απολογισμός έρχεται ως απόδειξη ότι η παράταξη θέλει να δημιουργήσει, έχει όρεξη για προσφορά, με ανιδιοτέλεια, με υγιή και παραγωγική συνεργασία».
Ακολούθως ο Δήμαρχος παρουσίασε τα έργα και τις δράσεις σε κάθε τομέα ευθύνης και αρμοδιότητας του Δήμου με ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα θέματα που έχει δρομολογηθεί η λύση τους, και τα οποία απασχολούν την πόλη πολλά χρόνια τονίζοντας χαρακτηριστικά «Με τόλμη ανοίξαμε τα περισσότερα ή και όλα τα θέματα του Δήμου μας και έχουμε πετύχει, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα τα οποία μετριούνται σε έργα που έγιναν, έργα που γίνονται, έργα που δημοπρατήθηκαν και έργα που δρομολογήθηκαν με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και που αλλάζουν τις δυνατότητες και την εικόνα της πόλης, στη βάση του Στρατηγικού μας Σχεδιασμού που παρουσιάσαμε σε αυτόν εδώ το χώρο».
Ο Γιάννης Σταθόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του με ιδιαίτερη αναφορά στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», που ενώνει ανθρώπους προερχόμενους από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου αλλά και κομματικά ανένταχτους «που με αγάπη για την Αγία Παρασκευή ονειρεύονται, σχεδιάζουν και υλοποιούν το καλλίτερο για την πραγματική πρόοδο της πόλης μας, της ανθρώπινης πόλης, των κοινόχρηστων, ελεύθερων και αθλητικών χώρων, του Δημόσιου σχολείου, των αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές, της βιώσιμης κινητικότητας, της παραγωγής πολιτιστικού έργου, της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης με καθημερινό αγώνα, εργατικότητα και ανιδιοτέλεια».
Ακολούθησε αγιασμός από τον π. Νικόλαο και κοπή της Βασιλόπιτας που είχε τέσσερα φλουριά με ανάλογα δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ