Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Ολοκληρώθηκε η 2η διαβούλευση για το ΣΒΑΚ στο Δήμο Αγ. Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η 2η δημόσια διαβούλευση με τηλεδιάσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αγ. Βαρβάρας.

Αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση κινητικότητας στον Δήμο και στο πλαίσιο του στρατηγικού, αυτού, σχεδίου (ΣΒΑΚ) παρουσιάστηκαν οι προτεινόμενες παρεμβάσεις με ορίζοντα πενταετίας, δεκαετίας και εικοσαετίας.

Όπως αναφέρεται, σκοπός είναι η επίτευξη καλύτερης προσβασιμότητας- με έμφαση στα άτομα με κάποια αναπηρία, η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η συχνότερη χρήση δημοσίων Μέσων Μεταφοράς, η μείωση της ρύπανσης και ηχορύπανσης, η εν γένει βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και η συμβολή όλων των προαναφερόμενων στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Ο Δήμαρχος, κ. Λάμπρος Μίχος στην ομιλία του έκανε αναφορά στην σημασία κατάρτισης και ολοκλήρωσης της μελέτης ΣΒΑΚ και στα όσα έγιναν και θα γίνουν με ισχυρή πολιτική βούληση, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και το ΟΡΑΜΑ να γίνει πραγματικότητα.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, τον ΟΑΣΑ, την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., τον ΑΣΔΑ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ.ά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ