Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Διευκρινίσεις για την αναμόρφωση των δασικών χαρτών – 21/8 η καταληκτική ημερομηνία

0

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας με ανακοίνωση του ενημερώνει τους δημότες για τα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εν λόγω διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα:

“Αγαπητοί συνδημότες, ενόψει της αναμόρφωσης των δασικών χαρτών δημοσιοποιούμε την ανακοίνωση του δασαρχείου με το υπόδειγμα αίτησης και υπογραμμίζουμε την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών που είναι η 21-8-2020.

Προς διευκόλυνση των οικοπεδούχων της εκτός σχεδίου περιοχής Κακοσούλι και παντός ενδιαφερόμενου επισυνάπτουμε τα έγγραφα που μπορούν να προσκομίσουν και αποτελούν διοικητικές πράξεις α) το αντίγραφο ΦΕΚ που αφορά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) του δήμου και β) τον χάρτη που το συνοδεύει.

Επιπροσθέτως επισυνάπτουμε για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων α) αντίγραφο του χάρτη που συνοδεύει την πολεοδομική μελέτη του δήμου για ένταξη της περιοχής στο σχέδιο και βρίσκεται εντός Γ.Π.Σ. και β) αντίγραφο ρυμοτομικού διαγράμματος από Σεπτεμβρίου 1957, του μηχανικού Μπουροδήμου που έχει επισυναφθεί στο συμβόλαιο 46211/1957 του συμβολαιογράφου Ασπρομάλλη και στο οποίο φαίνεται το σύνολο των τεμαχίων που προέκυψαν από την εν λόγω ρυμοτόμηση.

Απαραίτητο είναι να προσδιοριστεί επακριβώς το κάθε ακίνητο με επισύναψη συμβολαίου, κτηματολογικού φύλλου ή εξαρτημένου τοπογραφικού.

Eξυπακούεται ότι προσκομίζετε τα έγγραφα που έχετε στη διάθεσή σας και κρίνετε ότι εξυπηρετούν την περίπτωσή του καθενός από εσάς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ.ΜΙΧΟΣ

Link Δασαρχείου: https://dasarxeio.com/dasikoi_xartes_2017/

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ”

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.