Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026
11.6 C
Athens
Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026

    Έργα μικρών ζωγράφων θα “ομορφύνουν” το Περιστέρι!

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ) την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, με τα έργα των μικρών παιδιών της πόλης, με τη βοήθεια μικρών ζωγράφων!

    Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, ο Δήμος Περιστερίου προσκάλεσε για μια ακόμη χρονιά, όλα τα παιδιά της πόλης να ζωγραφίσουν με θέμα: “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ 2019” και τους έδωσε την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν.

    Σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 8.509 μικρούς ζωγράφους! 51 έργα των μικρών μαθητών από τα θα κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους μετατρέπουν το χώρο στον πιο όμορφο της πόλης!

    Τα αγαπημένα μας μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια, τα Στρουμφάκια θα είναι στην πλατεία και ο Μπαμπαστρούμφ και η Στρουμφίτα θα υποδεχτούν τα παιδιά!

    Όλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με εργαστήρια, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις στην όμορφη γιορτή.  Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ