Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Το Vegan Green Festival έρχεται από 7 έως 9 Ιουνίου στο Ζάππειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Vegan Green Festival υποδέχεται τους πολίτες στο Ζάππειο, 7 με 9 Ιουνίου, ώρες 10:00 – 22:00, με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για ένα οικολογικό φεστιβάλ που έχει ως στόχο την προβολή και προώθηση βιολογικών και οικολογικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς.

Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να υποστηρίξουν επιχειρήσεις που πιστεύουν στη βιωσιμότητα και στις δίκαιες συνθήκες εργασίας. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να μάθουν για τον βίγκαν και zero-waste τρόπο ζωής και να λάβουν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα προϊόντα και πρακτικές που δεν γνώριζαν.

Στο φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν κυρίως ατομικές, γυναικείες επιχειρήσεις που παράγουν πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα, όπως:
– φυσικά καλλυντικά και κρέμες που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα
– ρούχα από βιολογικό βαμβάκι και ποιοτικό ύφασμα που δεν προκαλούν αλλεργίες
– αποσμητικά με πρεβιοτικά, χειροποίητα σαπούνια και άλλα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής
– υγιεινά τρόφιμα και ροφήματα που παράγονται με πρακτικές μείωσης οικολογικού αποτυπώματος

Επίσης, θα υπάρχουν χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.

Το Vegan Green Festival πραγματοποιείται στα πλαίσια του 2ου Athens Green Festival και συντονίζεται από την εθελοντική ομάδα Vegan Fiesta Hellas, η οποία διοργανώνει μη-κερδοσκοπικές βίγκαν εκδηλώσεις.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ