Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Γιώργος Παπαδημητρίου: «Αγώνας για τους καταστηματάρχες. Φωτογραφίες και δηλώσεις ο Δήμος».

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε δηλώσεις προέβη σήμερα το βράδυ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,  Γιώργος Παπαδημητρίου όπου κάνει λόγο για αδιαφορία της δημοτικής αρχής προς τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου, εν όψει του ανοίγματος και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο κος Παπαδημητρίου πέρα από την εύστοχη υπόδειξή του για την άθλια εικόνα του συντριβανιού του Ηρακλείου, που είχε σαν αποτέλεσμα την Δευτέρα το πρωί ο Δήμος να το καθαρίσει, κάλεσε τη δημοτική αρχή να αφήσει τα παιχνίδια επικοινωνίας και να προχωρήσει σε αποφάσεις που θα στηρίξουν πραγματικά τους επιχειρηματίες.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε σχετικά:

«Καμία παρουσία της Δημοτικής αρχής στον εμπορικό κόσμο της Πόλης μας! Όλοι σε αβεβαιότητα, ενώ ανοίγουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Την Κυριακή πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στην κεντρική πλατεία της Πόλης μας, καθώς τα μαγαζιά (καφετέριες, εστιατόρια κλπ) ανοίγουν. Όλοι σε αβεβαιότητα καθώς δεν υπάρχουν κατευθύνσεις απο τη δημοτική αρχή.  Θυμίζουμε υπάρχουν 2 νομοθετικές διατάξεις που έχουν ψηφιστεί από το Υπ. Εσωτερικών και αφορούν την απαλλαγή δημοτικών τελών και τα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο! Την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει συνεδρίαση που και πάλι δεν αντιμετωπίζονται όλα τα θέματα! Χορτάσαμε απο εξαγγελίες και φωτογραφίες το προηγούμενο διάστημα. Ουσία όμως και αποφάσεις ακόμα δεν έχουμε δει! Κάνουμε έκκληση γρήγορα να παρθούν όλες οι αποφάσεις και οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί να μην είναι όμηροι αστοχιών και ολιγωριών της δημοτικής αρχής! Η δημοτική μας παράταξη “Ηράκλειο Μαζί” είναι παρούσα και στηρίζει την τοπική Ηρακλειώτικη ιδιωτική πρωτοβουλία. Πρέπει να βοηθήσουμε τον τοπικό εμπορικό κόσμο τώρα που το έχει ανάγκη πέρα απο κάθε άλλη φορά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ