Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
14.5 C
Athens
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026

    Χαμόγελα για Κόρμπο στην «πλατεία»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ευχάριστα ήταν τα νέα στο Πανιώνιο σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του Παναγιώτη Κόρμπου. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί ρήξη πρόσθιο χιαστού, κάτι που φοβούνταν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας.

    Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο άσος των κυανέρυθρων έχει υποστεί διάταση κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει σύντομα να αγωνιστεί και πάλι. Θα ξεκινήσει άμεσα ειδική θεραπεία και εκτιμάται ότι θα μπορέσει να παίξει στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ.
    Να σημειώσουμε ότι η είδηση επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ Πανιώνιος με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, από τον πρόεδρο-γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.
    Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, έδειξαν ότι ο αρχηγός του Ιστορικού, έχει υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού και όχι ρήξη, καθώς και οστικό οίδημα κνήμης. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή και σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου-γιατρού κ. Χρήστο Δάρα, θα δώσει κανονικά το παρών στο πρώτο παιχνίδι των play off».

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ