Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
13.2 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 67 ετών και βύθισε σε πένθος όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, όντας ο ιστορικός αρχηγός και ιδρυτής της Original 21.

     

    To μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12:00, τελέστηκε η κηδεία του στην Αγία Τριάδα απέναντι από την OPAP Arena και η συγκινησιακή φόρτιση ήταν έντονη, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται εκεί για να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής.

     

    Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος βρίσκεται στην Ιταλία, σε ταξίδι που δεν μπορούσε να αναβληθεί και την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι Μηνάς Λυσάνδρου, ο Αλέξης Αλεξίου, Νίκος Παντερμαλής και ο Τάσος Τσαταλης.

    Υπενθυμίζεται πως δύο ώρες νωρίτερα η σωρός του είχε μεταφερθεί στο γήπεδο της Ένωσης όπου εκατοντάδες οπαδοί της θέλησαν να πουν το δικό τους ξεχωριστό αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο, τραγουδώντας συνθήματα προς τιμήν του.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ