Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Την Παρασκευή 16 Απριλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΟΝΦ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας προσκαλεί όλα τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 στις 19:30.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

· Εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης

· Έγκριση Διοικητικού, Αγωνιστικού, Οικονομικού Απολογισμού 2020 και Οικονομικού Προϋπολογισμού 2021

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα Παρασκευή 16 Απριλίου στις 20:00 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Συνδρομές – οικονομική τακτοποίηση

Η οικονομική τακτοποίηση των συνδρομών μπορεί να γίνεται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του ΣΟΝΦ στην Εθνική Τράπεζα (GR4901101670000016529601763) ή μέσω PAYPAL (https://www.paypal.com/paypalme/sonfiladelfias)

Η ετήσια συνδρομή είναι 40 € και μπορεί να καταβληθεί εφάπαξ ή τμηματικά, με βάση τη δυνατότητα του καθένα.

Θέλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΟΝΦ που στηρίζουν με τη συνδρομή τους το σύλλογο με συγκινητική συνέπεια παρά τις εξαιρετικά δύσκολες για όλους συνθήκες

Επιβεβαίωση συμμετοχής & σύνδεση στην πλατφόρμα webex

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο email του ΣΟΝΦ ([email protected]) ώστε να σας αποσταλεί το link της συνέλευσης.

Τη Γενική Συνέλευση μπορούν όπως πάντα να παρακολουθήσουν και αθλητές του ΣΟΝΦ που δεν είναι μέλη.

Οι απολογισμοί του ΔΣ για το 2020 και ο προϋπολογισμός για το 2021 θα σας αποσταλούν εγκαίρως πριν την Γενική Συνέλευση.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ