Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακού (12/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ, όπως υπέδειξε η FIFA στην ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθύνθηκε στη FIFA για να δώσει εκείνη τη λύση και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι ο τελικός θα πρέπει να γίνει με τα περσινά ρόστερ, για λόγους αξιοπιστίας της διοργάνωσης.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε σήμερα (4/9) το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα από τα νέα αποκτήματά τους.

Έτσι, ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανσαριφάρντ, Ινσούα, Χνιντ, Ενομπακάρε, Ιατρούδη και Καρακλάγιτς, ενώ ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ραφίνια, Χολέμπας, Πέπε και Κρίστινσον.

Υπενθυμίζεται ότι από την ΑΕΚ έχουν αποχωρήσει οι Μπάρκας, Αραούχο, Βράνιες (είχε φύγει πριν από την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Super League), Χουλτ, Κλωναρίδης και Οικονόμου, ενώ από τον Ολυμπιακό έφυγαν οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Γκασπάρ, Μορ και Χριστοδουλόπουλος.

Ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, μετά το «όχι» της Ελληνικής Αστυνομίας στο γήπεδο της Ριζούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ