Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Κηφισιάς: “Ξαναζωντανεύουν” οι  αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας χώρος σημείο συνάντησης και άθλησης για τους Κηφισιώτες  που παρέμενε επί δεκαετίες αναξιοποίητος αναμορφώνεται προς όφελος των κατοίκων της Κηφισιάς.

“Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε εργασίες ανακατασκευής τριών γηπέδων τένις και του περιβάλλοντος χώρου τους, που βρίσκεται κάτω από τον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, επί της οδού Σωκράτους.Η αξιοποίηση των «παροπλισμένων» επί δεκαετίες γηπέδων, των αποδυτηρίων αθλητών και των υποστηρικτικών χώρων, υλοποιείται μετά από την επέκταση  συμφωνίας με τη ΧΑΝ  με χρησιδάνειο και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς.

Στο πλαίσιο των εν εξελίξει εργασιών που πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο και θα ολοκληρωθούν σύντομα, είναι προγραμματισμένος επίσης ο καθαρισμός και η αποψίλωση ξηρών χόρτων.

Τη λειτουργία των γηπέδων της ΧΑΝ αναλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό του Δήμου Κηφισιάς, ενώ ο αθλητικός χώρος, τις βραδινές ώρες, θα εποπτεύεται με τις περιπολίες ιδιωτικών περιπολικών και πεζών φρουρών.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ