Ιος: Ξέφρενοι ρυθμοί και κρυμμένες ομορφιές


Η Ίος αποτελεί πολύ γνωστό τουριστικό προορισμό στις Κυκλάδες, μαγεύοντας τους τουρίστες της με τις υπέροχες παραλίες, τη χρυσή άμμο και τα καταγάλανα νερά, αλλά και την χαρακτηριστική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του νησιού.

Η παρθένα ομορφιά της Βόρειας Εύβοιας


H Βόρεια Εύβοια είναι ένας συνδυασμός βουνού και θάλασσας, με απέραντη φυσική ομορφιά, γαλαζοπράσινες παραλίες που εκτείνονται στις ακτές του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου, και του Αιγαίου Πελάγους.

Η Χαλκίδα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις


Η Χαλκίδα θεωρείται μεταξύ των πιο σημαντικών ελληνικών περιοχών από τουριστικής απόψεως. Οι περιοχές του σημερινού Δήμου, αποτελούν κυριολεκτικά πηγές διασκέδασης και απόλαυσης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που αποχωρούν πάντοτε από τη Χαλκίδα με την  υπόσχεση να επιστρέψουν σύντομα.

Απόδραση στο μαγευτικό Γαλαξίδι


Το Γαλαξίδι είναι η ναυτική πολιτεία που στέκεται  υπερήφανη στον Κορινθιακό Κόλπο και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία της αρχαίας λοκρικής πόλης Χάλαιον, που μετονομάστηκε σε Οιάνθη.

Ανακαλύψτε τον Πόρο


Tο νησί του Σαρωνικού Κόλπου, με την αρχαία ονομασία Καλαυρία, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ξηρά και το απέναντι χωριό Γαλατάς.

36°C

Αθήνα

Λιακάδα

Υγρασία: 21%

Άνεμος: 17.70 km/h

  • 29 Ιουν 2017 39°C 26°C
  • 30 Ιουν 2017 42°C 30°C
Κορυφή