Ανοιχτή συζήτηση για τα κόκκινα δάνεια στον δήμο Ελευσίνας

  • Published in Οικονομία

Ανοιχτή συζήτηση - διαβούλευση με θέμα τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που μπαίνει στην τελική του ευθειά, 20 μέρες πριν την έναρξή του, θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Ελευσίνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 11.30, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος, Ελευσίνα.
   
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ.  Φώτης Κουρμούσης  που θα ενημερώσει αναλυτικά για το στάδιο υλοποίησης της πλατφόρμας του εξωδικαστικού στην οποία θα κάνουν αιτήσεις οι επιχειρήσεις για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε Τράπεζες, Δημόσιο, Ταμεία, προμηθευτές και κατόπιν θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.
    
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς.
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση - διαβούλευση με πάνελ που θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Πέτρος Μπακατσέλος, Κώστας Κωνσταντέλος και θ' αποτελείται από την δικηγόρο κ.  Αριάδνη Νούκα, τον Συνήγορο του πολίτη, κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, το Μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Φώτη Κωτσή, τον α΄ αντιπρόεδρο του ΤΕΕ, κ. Νίκο Μηλή, τον εκπρόσωπο της ΕΒΕΠ, κ. Γεώργιο Δρουμπούκη, την πρόεδρο της Ένωσης Διαμεσολαβητών, κ. Κατερίνα Κωτσάκη, τον διδάκτωρα της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργο Κώτσηρα και τον σύμβουλο της ΓΣΕΕ στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, κ. Τάκη Καλόφωνο.
   
Τα μέλη του πάνελ θα είναι στην διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε προσωπικές ή γενικές ερωτήσεις.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών , τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος ενώ υποστηρικτές είναι ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών, η Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Tagged under Ελευσίνα

27°C

Αθήνα

Καθαρός

Υγρασία: 32%

Άνεμος: 6.44 km/h

  • 23 Ιουλ 2017 39°C 27°C
  • 24 Ιουλ 2017 36°C 29°C
Κορυφή