ΔΗΛΩΣΗ με πολλά "μποφόρ" της ΟΛΓΑΣ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ κατά Καρβουνιάρη

  • Published in Ειδήσεις

Να ζητήσει συγγνώμη ανακαλώντας "όλες τις άθλιες συκοφαντίες" τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στον τοπικό Τύπο ή να τις αποδείξει με στοιχεία καλεί τον ανεξαρτητοποιημένο δημοτικό σύμβουλο, κ. Αντώνη Καρβουνιάρη, η κα Όλγα Κατημερτζή.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η κα Κατημερτζή αναφέρει:  

           "Κύριε  Πρόεδρε,

            στο Δημοτικό Συμβούλιο της  12/6/17 στο οποίο απουσίαζα, εξ αιτίας της προετοιμασίας της κατασκήνωσης, πληροφορήθηκα αλλά και άκουσα από τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά, ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καρβουνιάρης δεν αρκέστηκε στις γνωστές συκοφαντίες, τα υπονοούμενα και τις χυδαίες εκφράσεις για τη γνωστή υπόθεση της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία ήδη βρίσκεται στα χέρια των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και τον Εισαγγελέα.

          Δεν αρκέστηκε να μιλά για «ελλείμματα» στα κυλικεία, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για ελλείμματα αλλά για χρέη των ενοικιαστών που δεν έχουν καταβάλλει το μίσθιο στις σχολικές επιτροπές, όπως άλλωστε και οι ενοικιαστές των καταστημάτων στο δήμο και ο ενοικιαστής του αναψυκτηρίου.

           Δεν αρκέστηκε ακόμα στις ψευδείς «καταγγελίες» περί δήθεν πρόσληψης της κόρης μου σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση που συνεργάζεται με το Δήμο.

           Δεν αρκέστηκε καν στις κατηγορίες εναντίον μου στα καφενεία, τις πλατείες, τις γειτονιές, όπου δεν μπορεί να ακουστεί αντίλογος.

           Προχώρησε ένα ακόμη βήμα. Με το γνωστό υπαινικτικό, ασαφές ύφος, άφησε να εννοηθεί ότι  ασχολούμαι με την κατασκήνωση επειδή και εκεί «υπάρχουν πολλά λεφτά», ότι διατηρούσα λογαριασμούς του δήμου στο όνομα μου, παραπέμποντας στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου της περιόδου 1991-1994 (πρώτη 4ετία δημαρχίας κ.Πέτρου Μπουρδούκου).

           Τον καταγγέλλω ως ψεύτη και κοινό συκοφάντη  γιατί και από τα πρακτικά που ο ίδιος επικαλείται, αποδεικνύεται περίτρανα πως ουδέποτε χρήματα του δήμου ή των δημοτών, υπήρχαν ή διακινήθηκαν μέσω προσωπικών μου λογαριασμών αλλά ούτε συμμετείχα με τρίτους σε λογαριασμούς που διαχειρίζονταν χρήματα του δημοσίου.

Έτσι επαληθεύεται το ρητό ότι όποιος επικαλείται για τον εαυτό του τα παντελόνια, το αντριλίκι και τη μαγκιά ως προσόντα, είναι αυτός που στερείται παντελώς ηθικής, φιλότιμου και εντιμότητας.

           Η τακτική Γκέμπελς «λέγε ψέμματα» «ρίχνε λάσπη» στο τέλος κάτι θα μείνει, απαιτώ να σταματήσει εδώ. Η μετά μανίας προσπάθεια του κ. Καρβουνιάρη να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη μου, ίσως οφείλεται στην έντονη αντίδραση και διαφωνία μου (πάντα στο πλαίσιο της δημοτικής ομάδας – όταν ακόμα ήταν μέλος της-) στην απόφαση του κ.Καρβουνιάρη να μεταβεί σε ταξίδι στις Βρυξέλλες ως προσκεκλημένος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Για μια εκδρομή έβαλε στην άκρη αρχές και ιδεολογίες. Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Θεωρεί ότι το ίδιο εύκολα μπορώ και εγώ να ξεπουλήσω 30 (τριάντα) χρόνια συμμετοχής μου στα κοινά, στο όνομα οποιουδήποτε οφέλους.

           Με την επιστολή αυτή απαιτώ από τον κ. Καρβουνιάρη να ζητήσει συγγνώμη ανακαλώντας όλες τις άθλιες συκοφαντίες στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στον τοπικό Τύπο ή να τις αποδείξει με στοιχεία

           Άλλως το λόγο θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

                                                                          Με τιμή

                                                                   Όλγα Κατημερτζή." 

 

27°C

Αθήνα

Καθαρός

Υγρασία: 32%

Άνεμος: 6.44 km/h

  • 23 Ιουλ 2017 39°C 27°C
  • 24 Ιουλ 2017 36°C 29°C
Κορυφή