Δήμος Βριλησσίων: Ολοκληρώνεται ο δεύτερος διαδοχικός κύκλος πλύσης όλων των κάδων

  • Published in Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα κι ο δεύτερος διαδοχικός κύκλος πλύσης των κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων, καθώς και των καφέ κάδων οργανικών υπολειμμάτων, μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων και δεδομένων των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών.

Με βάση τον σχετικό προγραμματισμό της υπηρεσίας καθαριότητας, ακολουθεί αντίστοιχο πρόγραμμα πλύσης του συνόλου των (μπλε) κάδων ανακύκλωσης, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης ευχαριστεί τους εργαζόμενους για την ταχεία και αποτελεσματική υλοποίηση της προτεραιότητας που τέθηκε από τη δημοτική αρχή αμέσως μετά τις κινητοποιήσεις και παρά τις υπάρχουσες αντικειμενικές δυσκολίες μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκ νέου πρόσληψης των συμβασιούχων, σε εφαρμογή της ληφθείσας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για αξιοποίηση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Παρακαλούνται οι δημότες ιδιαίτερα τις ημέρες διατήρησης υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και διαρκώς, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες ορθής απόθεσης των απορριμμάτων, κλαδεμάτων και άλλων οικιακών αποβλήτων τους, σε ορθό τόπο και με τον κατάλληλο για κάθε κατηγορία τρόπο.   Tagged under Βριλήσσια

27°C

Αθήνα

Καθαρός

Υγρασία: 32%

Άνεμος: 6.44 km/h

  • 23 Ιουλ 2017 39°C 27°C
  • 24 Ιουλ 2017 36°C 29°C
Κορυφή