Καθαρισμός κατά μήκος της Λ. Πεντέλης ενόψει της 2ης Διάσχισης της Ρεματιάς

  • Published in Ειδήσεις

Το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου ολοκληρώθηκε η τελευταία φάση καθαρισμού της ρεματιάς κατά μήκος της Λ. Πεντέλης από τη Διεύθυνση Καθαριότητας Πολιτικής Προστασίας.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε ενόψει της δράσης 2ης Διάσχισης της Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου με τερματισμό στο Πάρκο Ρεματιάς Βριλησσίων, η οποία συνδιοργανώνεται με τον τοπικό φυσιολατρικό Σύλλογο Βριλησσό και με τη στήριξη περιβαλλοντικών φορέων/συλλογικοτήτων και της Περιφέρειας Αττικής την Κυριακή 21 Μαΐου (ώρα έναρξης 9 πμ από τη Σπηλιά Νταβέλη στην Πεντέλη).
Στο δημοτικό κιόσκι του Πάρκου Ρεματιάς Βριλησσίων, θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 11:30 πμ ενημέρωση για συμμετοχή στο πρόγραμμα (κλειδωμένων κάδων απορριμμάτων) Life+ PAYT, με παράλληλη διανομή φυσικού λιπάσματος (κόμποστ) από το πρόγραμμα χωριστής συλλογής οργανικών και θα ακολουθήσει μετά τις 12:30 μμ οικογιορτή υποδοχής των πεζοπόρων της διάσχισης της ρεματιάς.
Οι δράσεις της Κυριακής είναι ενταγμένες στην Εβδομάδα Περιβάλλοντος που διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά από το Δήμο Βριλησσίων.

Tagged under Βριλήσσια

36°C

Αθήνα

Λιακάδα

Υγρασία: 21%

Άνεμος: 17.70 km/h

  • 29 Ιουν 2017 39°C 26°C
  • 30 Ιουν 2017 42°C 30°C
Κορυφή