Δείτε τι θα διαβάσετε στην Εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ” που κυκλοφορεί το Σάββατο 27/05/2017

Σοκ και δέος- Τελειώνει η Ελλάδα που ξέραμε

Συντάξεις 2019
πόσα χάνουμε

*Αναλυτικά παραδείγματα για όλους τους συνταξιούχους
*Τι ανατροπές έρχονται στα οικογενειακά επιδόματα
*Ποιες είναι οι απώλειες στις επικουρικές
*Αλήθεια ή φούσκα τα αντίμετρα.

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Όλα τα βήματα

Ανακοινώθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων περιόδου 2017 – 2018 στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α., η οποία είναι ο διαχειριστικός φορέας του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.

“Πως θα θωρακίσετε τον γάμο σας από την απιστία”

Καλεσμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης την Τρίτη 30 Μαΐου η αγαπημένη μας σύμβουλος σχέσεων και οικογένειας Τένια Μακρή στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στις 20:00.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας "Τα Φύλ(λ)α του Περιβάλλοντος"

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εσωτερικών και η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων συνδιοργάνωσαν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας video και blog – ιστολογίου, «Τα Φύλ(λ)α του Περιβάλλοντος» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Η Ευρώπη στην περιοχή μου! Ελεύθερη είσοδο στην documenta 14 προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης «Η Ευρώπη στην περιοχή μου», σας προσκαλούν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), ένα από τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αττική, για να περιηγηθείτε στην έκθεση της documenta 14, από τις 11.00 π.μ. έως τις 21.00 μ.μ.

Παρέμβαση Δούρου για τους εξεταστές διπλωμάτων οδήγησης

Την ανάγκη οριστικής διευθέτησης του ζητήματος που έχει προκληθεί μετά από την οριζόντια κατάργηση της αποζημίωσης, λόγω του ν. 4354/2015, για τη συμμετοχή των υπαλλήλων των Περιφερειών της χώρας, αλλά και των υπαλλήλων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στη διαδικασία εξέτασης προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών, επαναφέρει με επιστολή της προς τους αρμόδιους Υπουργούς, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

40ο Φεστιβάλ Παιδιού: Ανοίγει τις πύλες του στις 26 Μαΐου η μεγάλη γιορτή των παιδιών!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για τη μεγάλη ετήσια γιορτή των παιδιών του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης: το 40ο Φεστιβάλ Παιδιού που ξεκινά στις 26 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Μαΐου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα «Μαίες – Μητέρες & Οικογένειες: Συνεργάτες για τη Ζωή»

Με το υπέροχο θέμα της συνεργασίας… υποδέχτηκε ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και ο Σύλλογος «Ευτοκία» σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης Πεύκης την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια ξανά και ξανά στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης!

Με μία μεγάλη γιορτή στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ της Λυκόβρυσης στις 13 Μαΐου, ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ ΕΣΚΑ της Ανδρικής του Ομάδας, αλλά και την άνοδο των Νεανίδων Λυκόβρυσης στην Α’ ΕΣΚΑ.

16°C

Αθήνα

Καταιγίδες

Υγρασία: 76%

Άνεμος: 11.27 km/h

  • 28 Μαϊ 2017 19°C 16°C
  • 29 Μαϊ 2017 22°C 16°C
Κορυφή