Δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας έξω από τα σχολεία του Ηρακλείου

Συνεχίζεται η… σκυταλοδρομία των έργων μετατροπής των οδών έξω από τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, έργα που υλοποιεί αυτό το διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να διασφαλίσει, αφενός την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, κυριότερα δε την ασφαλέστερη μετάβαση των μικρών μαθητών από και προς το σχολείο.

Ένα νόμισμα με δύο όψεις η Γυμναστράδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Πεδίο μιας ακόμη αντιπαράθεσης μεταξύ της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και της παράταξης Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών ήταν η Γυμναστράδα η οποία πραγματοποιήθηκε το 3ήμερο 19 έως 21 Μαϊου στο κλειστό Γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη».

Απεργία ΠΟΕ-ΟΤΑ: Βάρδιες ασφαλείας για τα σκουπίδια στο Ηράκλειο

Λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στους δήμους όλης της χώρας (αποχή από την εργασία το Σαββατοκύριακο και 48ωρη απεργία Δευτέρα – Τρίτη), περιορίζεται η συνήθης δυνατότητα αποκομιδής απορριμμάτων.

Η ART3AGE γίνεται ισχυρός θεσμός στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι πρώτες ημέρες της 1ης Διαδημοτικής Εικαστικής Διάδρασης, ART3AGE, την οποία δημιούργησε και διοργανώνει αυτό το διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Δεκάδες καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας – ερασιτέχνες, ομάδες ή και επαγγελματίες – από 13 δήμους όλης της Αττικής, έστησαν και παρουσιάζουν τα έργα τους στους χώρους όπου λειτουργεί η έκθεση,

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ηρακλειωτών γονέων στην ομιλία για τα αναπτυξιακά προβλήματα των παιδιών

Δεκάδες γονείς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλία της  δρ. Αλεξάνδρα Νικολάου - Παπαναγιώτου για τα προβλήματα στην ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας, που φιλοξένησε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στον καινούργιο δημοτικό παιδικό σταθμό της πόλης επί της οδού Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς.

Έκδοση ΚΥΑ για την παραχώρηση αιγιαλού - Τι αλλάζει στις παραλίες

Μετά την έκδοση της ΚΥΑ που προβλέπει το καθορισμό «όρων, προϋποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών» ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ζητεί με επιστολή του προς τους δημάρχους όλης της χώρας, την κινητοποίηση όλων των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού, καθώς και των αρμόδιων υπηρεσιών των δήμων, προκειμένου να υλοποιηθούν τάχιστα οι αναγκαίες διαδικασίες.

Δείτε τι θα διαβάσετε στην Εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ” που κυκλοφορεί το Σάββατο 20/05/2017

Όλες οι λύσεις του εξωδικαστικού

Ρύθμιση χρεών

21 ερωτήσεις- απαντήσεις

*Πώς θα σβήσετε οφειλές σε τράπεζες, εφορία.
*Τι ρυθμίσεις περιλαμβάνει η συμφωνία αναδιάρθρωσης.
*Ποιες είναι οι επιπτώσεις όταν δεν τηρούνται οι δεσμεύσεις.
*Γιατί συμφέρει πιστωτές και οφειλέτες ο συμβιβασμός.

European Cyber Security Challenge 2017: Στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τα ταλέντα της Ελλάδας

Για 2η συνεχή χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security  Challenge 2017 (ECSC ’17). Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο την ανεύρεση, προσέλκυση και ανάδειξη μιας νέας γενιάς ταλέντων στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, μέσω μιας σειράς απαιτητικών δοκιμασιών.

Στη Βουλή οι θέσεις της ΚΕΔΕ για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο 2018-2021

Να αναλάβουν προσωπικά τις ευθύνες τους όλα τα μέλη των κοινοβουλευτικών κομμάτων και να μην ψηφίσουν τις αντιαναπτυξιακές διατάξεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου 2019 -2021, καλεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.  

27°C

Αθήνα

Μερικώς Συννεφιασμένος

Υγρασία: 29%

Άνεμος: 17.70 km/h

  • 23 Μαϊ 2017 28°C 17°C
  • 24 Μαϊ 2017 23°C 15°C
Κορυφή