Δείτε τι θα διαβάσετε στην Εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ” που κυκλοφορεί το Σάββατο 22/07/2017

Επανυπολογισμός με δραματικές συνέπειες

Νέες Συντάξεις
Το «κούρεμα» σε αριθμούς

 *Ποιοι και πόσα χάνουν ανά ασφαλιστικό ταμείο.
*Η αλήθεια για τους συνταξιούχους των 700 και 800 ευρώ.
*Οι κρυφές μειώσεις και η τρύπα των πλασματικών.
*Αναλυτικά παραδείγματα για όσα θα ζήσουμε από 1.1/2019.

Σοκ και δέος προκαλούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στις συντάξεις, μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές στο  Eurogroup του Λουξεμβούργου.

Μήνας Λαογραφίας 2017 στον δήμο Ελευσίνας

Μήνας Λαογραφίας, ένας πολιτιστικός θεσμός στην πόλη, με αξιοζήλευτη συμμετοχή πολιτών, που χρόνο με το χρόνο έχτισαν και διαμόρφωσαν  την διαφορετικότητα τους σε κοινωνία συνοχής και αποδοχής όλων εκείνων  των ιδιαίτερων στοιχείων  από τις πατρίδες τους.

Golden City | Μυστήριο Κανάλι: Μουσικοθεατρικό φινάλε στην Ελευσίνα

Ένα παραλιακό κέντρο πολιτισμού σε Ελευσίνα και Βρέμη, στο οποίο μέσα από μουσική, ιστορίες, έρευνα και περφόρμανς δημιουργήθηκε για περισσότερο από έναν μήνα ένας ζωντανός διάλογος ανάμεσα στους πολίτες της Ευρώπης.

Πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο" στον δήμο Ελευσίνας

Ο Δήμος Ελευσίνας σε συνεργασία με την  ΕΛΙΞ, η οποία αξιοποιεί την εμπειρία της σε δράσεις εθελοντικής προσφοράς με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία,  και με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πραγματοποιεί για πρώτη φόρα το πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο", δωρεάν,  για παιδιά από 6-12 ετών.

Το ADAF On Tour 2017| #PostFuture στην Ελευσίνα

H Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival σας προσκαλούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:30 στο ADAF On Tour 2017 | #PostFuture που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα.

Αυλαία 9ης Εικαστικής Έκθεσης Ελευσίνας "Ταξίδι"

"Το ωραίο ταξίδι..." της 9ης Εικαστικής Έκθεσης Ελευσίνας έφθασε στο τέλος του. Την Κυριακή 9 Ιουλίου, οι 140 καλλιτέχνες που πήραν μέρος μάζεψαν τα έργα τους, γέμισαν τις αποσκευές τους και αναχώρησαν... για άλλα ταξίδια.

27°C

Αθήνα

Καθαρός

Υγρασία: 32%

Άνεμος: 6.44 km/h

  • 23 Ιουλ 2017 39°C 27°C
  • 24 Ιουλ 2017 36°C 29°C
Κορυφή