Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Σχήμα και Χρώμα»

Τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ «Ελλάδα, Σχήμα και Χρώμα», στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου και πλήθους φίλων των εικαστικών τεχνών, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.

Ημερίδα για τα δικαιώματα των γυναικών κατά την αναπαραγωγική περίοδο

Η πρόληψη και εξάλειψη της έλλειψης σεβασμού των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού σε παγκόσμιο επίπεδο, ήταν το αντικείμενο της ημερίδας που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου με θέμα: «Τα δικαιώματα των γυναικών κατά την αναπαραγωγική περίοδο».

Παραδίδεται στους Μαρουσιώτες ποδηλατόδρομος συνολικού μήκους 3.780μ.

Ο Δήμος Αμαρουσίου πιστός στη δέσμευσή του για βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών του παραδίδει στους πολίτες του Αμαρουσίου τον νέο Ποδηλατόδρομο συνολικού μήκους 3.780 μ. περίπου ο οποίος εντάσσεται στο έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου μέσω της Διαδρομής πεζών και ποδηλάτων».

Έκδοση ΚΥΑ για την παραχώρηση αιγιαλού - Τι αλλάζει στις παραλίες

Μετά την έκδοση της ΚΥΑ που προβλέπει το καθορισμό «όρων, προϋποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών» ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ζητεί με επιστολή του προς τους δημάρχους όλης της χώρας, την κινητοποίηση όλων των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού, καθώς και των αρμόδιων υπηρεσιών των δήμων, προκειμένου να υλοποιηθούν τάχιστα οι αναγκαίες διαδικασίες.

Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος Mantoux στα νήπια στο Μαρούσι

Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο.

27°C

Αθήνα

Μερικώς Συννεφιασμένος

Υγρασία: 29%

Άνεμος: 17.70 km/h

  • 23 Μαϊ 2017 28°C 17°C
  • 24 Μαϊ 2017 23°C 15°C
Κορυφή