Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου για την επίθεση στους μετανάστες εργάτες στην περιοχή του Ασπρόπυργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 19.10.2017, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης για την επίθεση στους μετανάστες εργάτες στην περιοχή του Ασπρόπυργου:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου καταγγέλλει τη νέα δολοφονική επίθεση των εγκληματιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών εργατών στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Αποδεικνύεται και από την ενέργεια αυτή, η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που επιτίθενται κατά Ελλήνων και ξένων εργατών, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο, ενώ κάνουν πλάτες στα αφεντικά.
Η Κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη, γιατί υπάρχει κωλυσιεργία της δίκης και για το γεγονός ότι συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι στον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους.
Καλούμε τον λαό της πόλης μας να καταδικάσει τέτοιες ενέργειες και να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ