Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Υψηλού επιπέδου αγώνες πυγμαχίας στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή 10 αθλητικών συλλόγων από όλη τη Ελλάδα και ξένων αθλητών διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, το 3ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.
Πλήθος θεατών είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αγώνες πυγμαχίας για την ανάδειξη των νικητών. Από τον αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου, που έχει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των αγώνων, αναδείχτηκαν νικητές οι αθλητές Νίκος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Κεϊμαλής, Δανάη Μπουζιώτη και Μπέρναντ Ίσβαν.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για τη σημαντική προσφορά του στο έργο του Συλλόγου, καθώς και για το εξαιρετικό έργο του στην προαγωγή του αθλητισμού στους νέους μας.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης, ο οποίος συνεχάρη το Σύλλογο για την 3η κατά σειρά επιτυχημένη διοργάνωση του Κυπέλλου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ».
Για τη αμέριστη στήριξή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου βραβεύτηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης και ο Πρόεδρος ης Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) κ. Νικόλαος Πέππας.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής και Πέτρος Κόνιαρης.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2017.
Στο πρωτάθλημα θα λάβει μέρος με 4 συμμετοχές.
Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Παμπαίδων με τον αθλητή Αντωνόπουλο Νικόλαο στα 60 κιλά. Στην Κατηγορία Παίδων με τους Πρόδρομο Ιωάννη στα 60 κιλά και τον Πρόδρομο Δημήτριο στα 50 κιλά. Στην Κατηγορία Κορασίδων με την Αντωνοπούλου Παρασκευή στα 60 κιλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ